Pardoseli textile


Modele de mochetă hotelieră COLECȚIA IPSAL (PDF)

Alegerea pardoselilor textile este o investitie care va dura mai mult decat majoritatea amenajarilor din casa sau din spatiul Dumneavoastra comercial. Pardoseala Dumneavoastra este, de fapt, “al V-lea perete”, si, fiind cea mai mare suprafate continua, reprezinta o decizie importanta pentru decorare.

De ca sa folositi mocheta?

- Posibilitati nelimitate pentru decorare!
Dezvoltarile dinamice in constructia si fabricarea fibrei textile face ca mocheta sa ofere o varietate mai mare de texturi, culori, stil si pret decat orice alt tip de pardoseala.

- Raport calitate-pret optim !

Mocheta este una dintre cele mai ieftine variante de decor interior.Mocheta ofera maximum de valoare ca investitie decorativa.
- Siguranta si comfort asigurat !
Mocheta ofera un comfort unic si reduce oboseala acumulata la nivelul picioarelor si al spatelui, previne alunecarile si amortizeaza cazaturile.

- Un bun izolator !
Proprietatile fizice ale mochetei o transforma intr-un bun izolator impotriva frigului; pe termen lung, mocheta poate reduce costul incalzirii.
 
- Liniste si intimitate !
Mocheta absoarbe si retine zgomotul, oferind mai multa intimitate fiecarui spatiu.
 
- Intretinere usoara si durabila !
Tehnologia avansata actuala le permite producatorilor sa ofere mocheta pentru aproape orice tip de spatiu rezidential  sau comercial, cu o rezistenta incorporata la murdarire sau patare. Stilul, valoarea, comfortul, caldura, siguranta – este  usor de inteles de ce mocheta este inca prima alegere pentru decorarea spatiilor interioare.