Linoleum


Fabricat din materiale ca uleiul de in, rasina de pin, iuta, rumegus si pluta, linoleumul este solutia cea mai naturala cu putinta pentru amenajarea pardoselii. Daca adaugam si ultimile inovatii in domeniul protectiei suprafetei pentru minimizarea folosirii resurselor naturale – apa, energie si detergent – pentru curatare si intretinere, atunci linoleumul este cu siguranta pardoseala perfecta si prietenoasa cu mediul inconjurator.

Procesul de productie al linoleumului natural a ramas, in linii mari, acelasi de mai bine de 140 de ani, dar linoleumul de astazi este dinamic, proaspat si incantator. Aduce cu sine o gama total noua de calitati tehnice care-l transforma in alegerea ideala pentru o multitudine de aplicatii, oriunde este o nevoie de o solutie care sa combine proprietatile naturale cu rezistenta la un trafic pietonal intens, de la scoli, spatii medicale, birouri sau spatii comerciale. In ambele variante, compact sau acustic, linoleumul modern poate satisface cele mai complexe cerinte de stil, design, functionalitate, cost si protectia mediului.

Cu modele care variaza de la culori uni si inchise, trecand prin registrul delicat al pastelului, la insertii marmorate stralucitoare si stiluri multicolore uimitoare, paleta actuala va ofera libertatea creatiei pentru stilul Dumneavoastra unic.